Relatiecoaching

- Investeren in je relatie
Gelukkig paar op het strand
Wandeling van het strand

         "We hebben eigenlijk een goede relatie. Er was veel liefde, romantiek en voldoende uitdaging. Maar ergens onderweg zijn we daar veel van kwijtgeraakt. Nu willen we allebei in onze relatie investeren, maar we hebben moeite om op eenzelfde golflengte te komen".

Investeren in je relatie
wordle morals.png

Relatieproblemen hebben vaak als oorzaak dat je de gevoelens van de ander niet goed meer kent. Veel ruzies gaan over kleine niet zo belangrijke dingen. De simpelste gesprekjes monden uit in onenigheid en dan nemen jullie allebei afstand en trek je je terug of de vonken vliegen ervan af. Daarna wordt het ook moeilijker om weer liefdevol naar elkaar te zijn.

            "Eigenlijk zijn er veel redenen om bij elkaar te blijven, maar als we zo doorgaan, ben ik

             bang dat we uit elkaar groeien en uiteindelijk uit elkaar gaan."

Stel je eens voor hoe het zal voelen als je allebei met een open blik en een open hart elkaar weer kunt beleven? Als je weer blij bent met de aanwezigheid van de ander, zonder spanning en met humor?

Hoe kunnen we dit in onze relatie bereiken?

Door bewust te investeren in de relatie. Maak tijd vrij om samen in coaching te gaan en je relatie die nieuwe impuls te geven die je hart weer opent.

Bij relatiecoaching wordt je gecoached in de relatie. Dat wil zeggen dat je samen in gesprek bent met de coach over de meest gewone dingen in het dagelijks leven. In deze gesprekken leren beide partners wat de energie van het hart is en wat energie van het ego is. In dit proces wordt de nadruk gelegd op het weer met een open hart leven. 

Willen jullie ook investeren in jullie relatie, meldt je dan aan via onderstaande link. Je kunt je telefoonnummer en/of e-mailadres achterlaten voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.