Relatiecoaching

- Investeren in je relatie ....... of
  mooi uit elkaar

         "We hadden een goede relatie. Veel liefde, romantiek en voldoende uitdaging. Maar ergens onderweg zijn we daar veel van kwijtgeraakt. Nu willen we allebei in onze relatie investeren, maar we hebben moeite om op eenzelfde golflengte te komen".

          "Het is echt op. We vinden het allebei moeilijk, maar we willen voor de kinderen zo goed mogelijk uit elkaar gaan, zodat zij er zo min mogelijk schade van zullen hebben en onze vriendschap kunnen behouden".

Investeren in je relatie

Relatieproblemen hebben vaak als oorzaak dat je de gevoelens van de ander niet goed meer kent. Veel ruzies gaan over kleine niet zo belangrijke dingen. De simpelste gesprekjes monden uit in onenigheid en dan nemen jullie allebei afstand en trek je je terug. Dan wordt het ook moeilijker om weer liefdevol naar elkaar te doen.

"Eigenlijk zijn er veel redenen om bij elkaar te blijven, maar als we zo doorgaan, ben ik bang dat we uit elkaar groeien en uiteindelijk uit elkaar gaan."

Stel je eens voor hoe het zal voelen als je allebei met een open blik en een open hart elkaar weer kunt beleven? Als je weer blij bent met de aanwezigheid van de ander, zonder spanning en met humor?

Hoe kunnen we dit in onze relatie bereiken?

Door bewust te investeren in de relatie. Maak tijd vrij om samen in coaching te gaan en je relatie die nieuwe impuls te geven die je hart weer opent.

Bij relatiecoaching wordt je gecoached in de relatie. Dat wil zeggen dat je samen in gesprek bent met de coach over de meest gewone dingen in het dagelijks leven. In deze gesprekken leren beide partners wat de energie van het hart is en wat energie van het ego is. In dit proces wordt de nadruk gelegd op het weer met een open hart leven. 

Willen jullie ook investeren in jullie relatie, meldt je dan aan via onderstaande link. Je kunt je telefoonnummer en/of e-mailadres achterlaten voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

Mooi-uit-elkaar-coaching

"We willen uit elkaar gaan, maar we willen het op de goede manier doen. Zowel voor onszelf als voor de kinderen willen we een goede omgang realiseren. Maar hoe doen we dat?

Met relatiecoaching kunnen we gezamenlijk de nieuwe vorm waarin de relatie gegoten moeten worden ontwerpen en leren vorm geven. 

Deze vorm van relatiecoaching bestaat uit een traject van 10 stappen waarin beide partners voor zichzelf, voor elkaar en voor de kinderen vastleggen hoe ze in de toekomst de relaties zien en hoe ze samen ouders en een tweehuizig gezin willen zijn. 

Als coach bemiddel ik tussen jullie. De bemiddeling richt zich op de relatie en niet op de goederen. Wanneer de relatie weer voldoende ruimte biedt, lossen jullie de verdeling van de goederen makkelijk zelf op. Op jullie verzoeken maken we ook samen een ouderschapsplan. In deze vorm investeren jullie in je relatie als ouders en wanneer die voldoende goed is, heb je geen advocaten nodig om een uitspraak te doen over jullie onenigheid.

 

Willen jullie ook relatiecoaching om mooi uit elkaar te gaan, meldt je dan aan via onderstaande link.

Als je de Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan af door hier te klikken op afmelden.
Just in case you do not want to receive my news letter, you can unsubscribe by clicking here.