top of page

Frequentie Therapie

Multi Wave Oscillator

In mijn praktijk maak ik gebruik van de MWO (Multi Wave Oscillator). Dit is een apparaat dat een harmoniserend energieveld genereert met behulp van o.a. cirkel antennes en een Tesla spoel.

 

De MWO creëert een zogenaamd scalair veld dat alle cellen van het menselijk weefsel doorstraalt. De cellen kunnen door mee te resoneren energie en informatie opnemen uit dat veld. Het scalaire veld kan gezien worden als bandbreedte van de frequenties van de cellen in gezonde toestand.

 

In de tijd dat je je fysiek begeeft in dit scalaire veld resoneren de cellen in jouw lichaam mee met de frequentie van hun unieke “gezonde” toestand.

Afbeelding Multiwave-Oscillator.png

Multiple Wave Oscillator

Natuurlijke gezondheid & het harmoniseringsprincipe

Natuurlijke gezondheid is een relatief begrip. Wat ik bedoel met natuurlijke gezondheid is dat je lichamelijk en geestelijk in harmonie bent. Je zit lekker in je vel en je hebt voldoende energie om te doen wat je graag wilt doen. In relatie tot anderen ben je prettig om in de buurt te zijn. Je bent in harmonie met je omgeving, zijnde zonder overmatige weerstand of conflict. In mijn beleving is de mens zo bedoeld, dat is onze natuurlijke gezondheid.

 

Het principe van harmonisering is het herstellen van deze natuurlijke gezondheid. Dat ontstaat door op het kleinste fysieke niveau balans te creëren met behulp van de MWO. Wat op het hoogste niveau geldt, geldt ook op het kleine niveau. Als er onbalans te zien is aan het fysieke lichaam zul je dit terugvinden in de kleinste lichaamscellen en vice versa. Door op cellulair niveau een frequentie  van harmonie te bieden waarmee de cel kan resoneren, stoot de cel afvalstoffen en andere verstoringen af. Die stoffen komen in de bloedbaan en worden via de lever en nieren afgevoerd. Het is belangrijk na afloop goed te drinken.

 

Cellen vernieuwen en vermenigvuldigen zichzelf continu. Er was een reden voor onbalans in de cel, het is dus van belang dat je niet opnieuw diezelfde onbalans creëert in je lichaam. In mijn beleving heeft lichamelijke onbalans een directe verbinding met het zelfbeeld, onderliggende psychologische kernoorzaken, voeding en vervuiling.

 

Daarom combineer ik in mijn praktijk coaching, frequentie therapie (MWO) en voedingsadvies. Ben je geïnteresseerd vraag dan hier een vrijblijvend telefonisch intake gesprek aan. Dit kan ook via zoom.

 

Na een periode van ongeveer vijftien à twintig minuten nemen gezonde vitale cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan de verschillende frequentie golven langer duurt, wordt de energie door de cellen niet meer gebruikt. De energie van dit apparaat kan een levende cel dus niet beschadigen of vernietigen. Wanneer de trilling van de cellen niet optimaal is, zullen ze langer kunnen opnemen.

torus electriciteit.jpg

Een spoel heeft een bijzondere vorm. De vorm is hetzelfde als de vorm van het energieveld om een mens heen, of om onze planeet heen. Het heet een torus. Met o.a. de Tesla Spoel maakte Tesla draadloze transmissie van energie mogelijk. Nicola Tesla was zijn tijd ver vooruit. Vandaag maken wij nog altijd gebruik van zijn vindingen bijvoorbeeld voor communicatie op afstand, wisselstroom en nog veel meer.

Zen

Bij sommige verhalen heb je het gevoel dat je van binnen weet dat het klopt. Bij dit verhaal heb ik precies dat. Mijn eigen ervaringen met de MWO zijn zo helder dat ik besloot om het apparaat in mijn praktijk te integreren. Als je twijfel heb, nodig ik je van harte uit om een keer op proef te komen ervaren.

bottom of page