top of page

Over mij

Credits:

Mijn ervaring met Margriet is een fijne! Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn levensdoel, mijn leven tot nu toe en mij stof tot nadenken en een duwtje in de rug gegeven wat ik juist nodig had.

Een lieve, zachte vrouw die met haar levenservaring, achtergrond en kracht weet wat er speelt bij iemand en daarop anticipeert. Daarnaast acceptatie van de klant in zijn bestaan, geen maatschappelijke vooroordelen. Vanuit een 0 punt begonnen met werken en naar een eindresultaat gekomen waarvan de gesprekken rustig, ontspannen en confronterend waren. Ik heb er rust door gekregen, bepaalde dingen kunnen accepteren, mezelf weer kunnen worden en het verleden een plek kunnen geven. Dit alles in een 3 maanden programma. Tuurlijk dien je het wel zelf te doen, en de investering is niet gering, maar de handvaten, ideeën, beweegdoelen en het uiteindelijke resultaat mogen er voor mij persoonlijk zijn!

Margriet dank voor je hulp en ik ben je dankbaar! Hopelijk kan je nog meer mensen inzicht geven en hun hulp bieden, het is zeker de moeite waard!

Frank van Hulten

_KF_7135_def.jpg

In 1999 begon mijn zoektocht naar helderheid en kracht in mijn leven. Ik wist op dat moment weinig van mijn innerlijk leven. De rol van moeder bracht in mij veel in beweging. De ontwikkeling van mijn gaven startte in Londen waarna  ik in Hawaii werd opgeleid in Hawaiiaans sjamanisme. Ik werd ook NLP practitioner en verdiepte mij o.a. in: de Heilige Geometrie van de schepping, de Maya cultuur, inzichten van de Inca's, de Tao, de Buddha en Jezus. Overal ter wereld was kennis te vinden die ik toepaste in mijn leven. Lukte dat niet, dan liet ik het los. In 2007 kwam de echte diepgang met de boeken van Vladimir Megre. Ik begon ze te lezen en dat doe ik nog steeds. Deze kennis voelt als weten dat het klopt. Dit alles bereidde mij voor op de grote moeilijke periode in mijn leven. Ik stopte 5 jaar met werken om de crisis in mijn eigen leven te boven te komen. In 2016 startte ik opnieuw met mijn praktijk. Meer dan ooit kan ik anderen helpen vanuit wat ik zelf leerde en meer dan ooit voel ik mij energiek en blij met het leven zelf. Op dit moment ben ik veel bezig met het verhogen van mijn trilling en om dat in stand te houden zonder dat ik daar speciale aandacht aan hoef te besteden. 

mvd vakantie.jpeg

Margriet van Dooren,

Bs. Pedagogiek, Sociaal Pedagoog

Life Coach, gecertificeerd Huna-therapeute en NLP-practioner​, gecertificeerd Zacht Werken Coach.

Een ruime week is verstreken na een bijzondere Ho’o pono pono dag met Margriet. Wat een ervaring! Heerlijk de tijd genomen om de wijze woorden, bijzondere ademhalingstechnieken en de tibetaantjes te verwelkomen in mijn leven.

En wat een feest is dat!

Ik ben altijd onder de indruk geweest van Margriet, ze kan me raken, als vrouw, als moeder en als oude wijze. En ben heel dankbaar dat na deze dag ik mijn kracht weer voel en tools heb om ermee om te gaan.

Laurie Sieben ❤

Margriet is een vrouw die haar mannetje staat. Ze weet waar ze over spreekt en wanneer ze dat moet doen. Altijd vanuit haar integere hartenergie en vertrouwen in het grote geheel. Margriet heeft heel veel kennis die zij inzet om anderen vooruit te helpen en haar manier van coachen is structureel  maar ook treedt ze door haar spiritualiteit en de grote kennis en ervaring op dat gebied als coach op andere paden die je daarvoor niet zou zien. Margriet haalt allereerst de angst bij mensen weg om te willen groeien en laat door haar manier van coaching altijd de ruimte om te kiezen welk pad je bewandeld. Margriet is vooral ook heel goed in het time managen, zonder dat je hierbij haast ervaart, een grote kracht want hierdoor verzandt je niet onnodig in herhaling. Het onderste uit de kan wordt bereikt door haar heldere uitleg over het proces wat ze begeleidt en waarin je jezelf op dat moment bevindt. Vaak wordt uitleg ondersteund door haar unieke en eigen  en prachtige creatieve onderbouwing.  Karin Boer

bottom of page