3-Maanden Programma

3 maanden intensief aan de slag met jouw verandering

"Wanneer wordt het voor mij nou eens leuk?" of "Hoe kan ik mijn dromen realiseren als ik al zoveel moet?", dat hoor ik vaak in mijn gesprekken met klanten. Ervaar jij ook dat jouw leven niet datgene bevat wat jij wil? Je voelt dat de situatie waarin je bent jou niet de gelegenheid geeft om te doen wat je het liefste zou doen of om te excelleren in wat je wil doen. Hoe ga je dat veranderen?

Stel je eens voor dat je weet hoe je iedere dag positief kan beginnen en de keuzes van je hart kunt maken. Dat je het gevoel ontwikkelt dat jouw problemen geen problemen meer zijn, maar situaties waar jij een oplossing voor kunt vinden. Stel je voor dat jij die verandering kan maken.

 

Jij bent op zoek naar:

- handvatten, ideeën en oplossingen die jou naar een resultaat brengen

- helder en diepgaand inzicht in je situatie en in wie jij echt bent

- heldere uitleg over jouw proces

- ontspannen maar toch confronterende gesprekken met een coach met een warme persoonlijkheid waar jij je begrepen voelt

Het 3 maanden programma

Met dit programma zul jij al goed op weg zijn om met de aangereikte bouwstenen het leven te gaan creëren dat jij wil leven. 

 

Drie maanden waarin jij leert:

- hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen en vasthouden

- hoe je iedere ochtend gemakkelijk je energie "wakker" kunt maken

- wat de oude Hawaiianen wisten over hoe je gezond en gelukkig kan leven en welke rol de adem hierin speelt

- hoe je moeiteloos jezelf kunt zijn in verbinding met je hart

- hoe je "zacht werken" kunt toepassen en hoe je van je werk kunt genieten in plaats van hard werken en te moe zijn (optioneel).

In drie maanden werken we aan hoe jij dáár kunt komen waar je wilt zijn. Je leert zelf hoe je dat kunt doen en je kunt het blijven toepassen. De kennis en ervaring die je tijdens deze 3 maanden opdoet, zijn als jij erin investeert blijvend.

Het 3 maanden programma omvat:

- 6 x 2 uur intensieve individuele coaching 

- huiswerkopdrachten

- iedere maand een telefoongesprek van een half uur.

Met een Investering van €899,- leer je hoe jij de verandering kunt bewerkstelligen. Zet de eerste stap naar het realiseren van jouw dromen.

Life Coach - Margriet van Dooren

Al heel jong vond ik uit dat het veranderen van je gedrag een andere uitkomst geeft, dan wanneer je hetzelfde blijft doen. Dit werd een rode draad in mijn leven. Ik ging Pedagogiek studeren. Dit gaat o.a. over de opvoeding van kinderen. Maar wat als je in je gedrag nog altijd veel elementen van je kindstrategieën gebruikt? Dan heb je extra aandacht en nieuwe strategieën nodig om een rijpe volwassene te worden.

margriet van dooren 1b.jpg

Al vanaf 2004 ben ik Life Coach. Mijn praktijk is voor mij het vervullen van mijn levensdoel. Coachen is mijn tweede natuur geworden. Ik geniet van de vooruitgang van mijn cliënten en ik vind het speciaal wanneer ze mij vertrouwen met hun problemen, wensen en dromen. Belangrijk is dat het klikt. Daarom biedt ik een gratis telefoongesprek van een half uur aan waarin we samen kijken, praten en voelen hoe ik jou kan helpen. Als je hieronder klikt, dan bel ik je.