top of page

MULTIPLE WAVE OSCILLATOR MWO

Natuurlijke gezondheid en het harmoniseringsprincipe

Wat bedoel ik met natuurlijke gezondheid? Ik bedoel daarmee dat je lichamelijk en geestelijk in harmonie bent en dat je je lekker in je vel voelt, zin hebt in de dag en voldoende energie om te doen wat je wilt doen. In relatie tot anderen ben je prettig en je bent in harmonie met je omgeving, zijnde zonder weerstand en conflict.

 

In mijn beleving is de mens zo bedoeld. Een van onze fijnstoffelijke lagen is een volledig blauwe laag. In mijn beleving bevat deze laag een imprint van een blauwdruk van wie we ten diepste zijn. 

Wat op het hoogste niveau geldt, geldt ook op het kleinste niveau. Zo boven, zo beneden is dan ook een bekende spirituele uitspraak. Ik maak hiermee een vergelijking met wat er op het niveau van het trillen van de kleinste deeltjes speelt.

Het menselijk lichaam bestaat uit weefsels die opgebouwd zijn uit cellen. Voor iedere cel bestaat een eigen (lees gezonde) trilling gebaseerd op vorm, omvang en capaciteit. Wanneer de cellen op de juiste manier trillen dan zijn ze ook juist gepolariseerd en dan vindt er een bundeling van energie plaats. Een krachtige harmonieuze samenwerking. Als de cellen niet op de juiste manier trillen of in een lagere frequentie bijvoorbeeld, dan is er sprake van chaos of wanorde en kan het weefsel zwak of ziek zijn of zelfs verkeerd werken (bijvoorbeeld kanker).

Afbeelding Multiwave-Oscillator.png

Multiple Wave Oscillator

blad

De Multi Wave Oscillator maakt o.a. met behulp van antennes en een Tesla spoel een zeer hoog voltage en een ultra lage stroomsterkte een harmoniserend energieveld. Het maakt een elektromagnetisch veld dat alle cellen van de weefsels doorstraalt. De trillende cellen kunnen energie opnemen uit dat veld.

.

Ze doen dat door middel van resonantie. Net als bij een C-stemvork de C-snaar de energie opneemt en gaat mee-trillen ofwel resoneren. 

Na een periode van ongeveer vijftien à twintig minuten nemen de cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan magnetische golven langer duurt, wordt de energie afgestoten door de cellen en niet meer gebruikt. De energie van dit apparaat kan een levende cel dus niet beschadigen of vernietigen.

torus electriciteit.jpg
blad
blad

Een spoel heeft een bijzondere vorm. De vorm is hetzelfde als de vorm van het energieveld om een mens heen, of om onze planeet heen. Het heet een torus. Met de Tesla Spoel maakte Tesla draadloze transmissie van energie mogelijk. Nicola Tesla was zijn tijd ver vooruit. Toen Albert Einstein werd gevraagd hoe het voelt om de slimste mens op aarde te zijn, antwoordde hij: "Ik weet het niet, dat moet je aan Nicola Tesla vragen".

Zen

Bij sommige verhalen heb je het gevoel dat je van binnen weet dat het klopt. Bij dit verhaal heb ik precies dat. Mijn eigen ervaringen met de MWO zijn zo helder dat ik besloot om het apparaat in mijn praktijk te integreren. Als je twijfel heb, nodig ik je van harte uit om een keer op proef te komen ervaren.

bottom of page