top of page

MULTIPLE WAVE OSCILLATOR MWO

Natuurlijke gezondheid en het harmoniseringsprincipe

Wat bedoel ik met natuurlijke gezondheid? Ik bedoel daarmee dat je lichamelijk en geestelijk in harmonie bent en dat je je lekker in je vel voelt, zin hebt in de dag en voldoende energie om te doen wat je wilt doen. In relatie tot anderen ben je prettig en je bent in harmonie met je omgeving, zijnde zonder weerstand en conflict.

 

In mijn beleving is de mens zo bedoeld. Een van onze fijnstoffelijke lagen is een volledig blauwe laag. In mijn beleving bevat deze laag een imprint van een blauwdruk van een gezond lichaam en wie we ten diepste zijn. 

Wat op het hoogste niveau geldt, geldt ook op het kleinste niveau. Wat speelt er op het niveau van het trillen van de kleinste deeltjes?

Het menselijk lichaam bestaat uit weefsels die opgebouwd zijn uit cellen. Voor iedere cel bestaat een eigen "gezonde" trilling gebaseerd op vorm, omvang en functie.

Trilling betekent ook vorm. 

Het harmoniseringsprincipe

Wanneer de cellen op de juiste manier trillen dan zijn ze ook op de juiste manier gepolariseerd en dan vindt er een bundeling van energie plaats. Een krachtige harmonieuze samenwerking. Als de cellen niet op de juiste manier trillen of minder intens bijvoorbeeld, dan is er sprake van chaos of wanorde en kan het weefsel zwak of ziek zijn. Deze visie op de toestand van de cellen van ons lichaam speelt ook in oude geneeswijzen als de Traditioneel Chinese Geneeskunde en de Ayurvedische Geneeskunde een rol. 

Afbeelding Multiwave-Oscillator.png

Multiple Wave Oscillator

doorofperception.com-DOP-cymatics-19.jpg

Wanneer je op een stalen plaat muziek aansluit, d

De Multi Wave Oscillator maakt een harmoniserend energieveld met behulp van o.a. antennes en een Tesla spoel. Het maakt een zogenaamd scalair veld dat alle cellen van de weefsels doorstraalt. De trillende cellen kunnen door mee te resoneren energie en informatie opnemen uit dat veld.

.

Na een periode van ongeveer vijftien à twintig minuten nemen gezonde vitale cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan de verschillende frequentie golven langer duurt, wordt de energie door de cellen niet meer gebruikt. De energie van dit apparaat kan een levende cel dus niet beschadigen of vernietigen.

torus electriciteit.jpg

Een spoel heeft een bijzondere vorm. De vorm is hetzelfde als de vorm van het energieveld om een mens heen, of om onze planeet heen. Het heet een torus. Met o.a. de Tesla Spoel maakte Tesla draadloze transmissie van energie mogelijk. Nicola Tesla was zijn tijd ver vooruit. Vandaag maken wij nog altijd gebruik van zijn vindingen bijvoorbeeld voor communicatie op afstand, wisselstroom en nog veel meer.

Zen

Bij sommige verhalen heb je het gevoel dat je van binnen weet dat het klopt. Bij dit verhaal heb ik precies dat. Mijn eigen ervaringen met de MWO zijn zo helder dat ik besloot om het apparaat in mijn praktijk te integreren. Als je twijfel heb, nodig ik je van harte uit om een keer op proef te komen ervaren.

bottom of page