Mooi-uit-elkaar- coaching

Investeren in een twee-huizen-gezin

          "Het is echt op. We vinden het allebei moeilijk, maar we willen voor de kinderen zo goed mogelijk uit elkaar gaan, zodat zij er zo min mogelijk schade van zullen hebben en we onze vriendschap kunnen behouden".

Investeren in een twee-huizen-gezin

"We willen uit elkaar gaan, maar we willen het op de goede manier doen. Zowel voor onszelf als voor de kinderen willen we een goede omgang realiseren. Maar hoe doen we dat?

Met relatiecoaching kunnen we gezamenlijk de nieuwe vorm waarin de relatie gegoten moeten worden leren vorm geven en bepalen. 

Deze vorm van relatiecoaching bestaat uit een traject van 10 stappen waarin beide partners voor zichzelf, voor elkaar en voor de kinderen vastleggen hoe ze in de toekomst de relaties zien en hoe ze samen ouders en een tweehuizig gezin willen zijn. 

Als coach bemiddel ik tussen jullie. De bemiddeling richt zich op de relatie en niet op de goederen. Wanneer de relatie weer voldoende ruimte biedt, lossen jullie de verdeling van de goederen makkelijk zelf op. Op jullie verzoek maken we ook samen een ouderschapsplan. In deze vorm investeren jullie in je relatie als ouders en wanneer die voldoende goed is, heb je geen advocaten nodig om een uitspraak te doen over jullie onenigheid.

 

Willen jullie ook relatiecoaching om mooi uit elkaar te gaan, meldt je dan aan via onderstaande link.

Als je de Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan af door hier te klikken op afmelden.
Just in case you do not want to receive my news letter, you can unsubscribe by clicking here.