‘id Plein is een innovatieve HR-dienstverlener op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie & spoor 2, outplacement en duurzame inzetbaarheid. id Plein opereert landelijk met circa 100 senior coaches die elk hun eigen specialisme hebben. Als partner van id Plein ben ik gespecialiseerd in Burn-out en Vitaliteit’ 

T 085 - 0495160 

info@idplein

idPlein logo.png
Doen wat werkt
Werkfit traject of Naar Werken Traject
Op dit moment zit je misschien in een situatie die je wilt veranderen. Een situatie veranderen, hoe doe je dat? Want, ziekte, werkloosheid en wat het ook maar is, wat je overkomen is, is toch gewoon zo? Ja, de situatie zelf kun je misschien niet of maar zeer beperkt veranderen, maar hoe je er tegenaan kijkt en wat je vervolgens gaat ondernemen dat is waar jouw krachten gaan werken aan een nieuwe situatie.
Dus of je nu weer fit wilt worden, een nieuwe baan of een nieuwe werkgever wilt vinden,  een 2e spoor traject aangaat of on the job gecoached wilt worden, als jouw mindset verandert kun jij jouw nieuwe situatie gaan creëren. Dat is waar ik al zovele mensen mee heb mogen helpen, het veranderen van hun mindset. Ik geloof dat iedereen van binnen datgene heeft wat hij nodig heeft om in dit leven gelukkig te kunnen zijn. Het gaat er maar om of je dat naar boven kunt halen en in kunt zetten voor wat je echt wilt.
Ik help je daar graag mee. Neem contact met mij op via het contactformulier of bel met idPlein en vraag naar mij.
Samenwerking met het UWV
Mijn ervaring is vooral geschikt voor Werkfittrajecten. Mensen in beweging krijgen en een andere mindset aanleren, daar sta ik voor. Ik hou van korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. Goed op de hoogte zijn van elkaars verwachtingen en de status quo, dat mag je van mij verwachten.