Portfolio

Word jij ook zo blij van een mooie dag in het bos, aan het strand of op de hei? 

Wanneer ik in de Natuur ben en niet tussen beton en stenen muren, dan kun voel ik mij in een andere sfeer. Bijvoorbeeld: de lucht ruikt anders en schoner, de grond is zacht en veerkrachtig, de bomen maken geluid door het waaien van de wind en de vogels laten weten dat ze er zijn. Ik voel mij dan verbonden met de natuur en dat voelt blij.

 

 

Mijn droom is om vrij , duurzaam en zelfvoorzienend te wonen. Lekker buiten en in een klein huis, zodat ik veel buiten kan zijn, weinig werk hoef te doen en weinig kosten heb. Doordat ik mijn tuin met de intentie overvloed heb aangelegd, heb ik na de aanleg slechts nog werk met het oogsten.  Een hoorn van overvloed (Cornucopia). Liefst doe ik dat met mensen die op dezelfde golflengte zitten en zo is Sowing the Seeds tot stand gekomen.

Cornucopia
Moeder Aarde tekeningen

Enkele jaren geleden had ik tijdens een moeilijke periode iets nodig om mij rust te geven. Iemand liet mij zentangle zien en ik was gelijk enthousiast. Ik maakte een serie vrouwen die moeder aarde voorstellen. 

B * MAGIC

Waarom mijn bedrijvigheid B*MAGIC heet?

 

Film eens op de binnenkant van je oogleden dat je een "Aardling" bent: een mens die in verbinding leeft met de aarde. Een verbinding die jou een gevoel van ontspanning en een glimlach op je gezicht geeft. Stel je eens voor hoe jij je werk gaat doen, wanneer je in deze staat van "zijn" bent. Hoe voelen dan je dromen, je creativiteit, je ideeën en je effectiviteit?

In verbinding met je eigen "natuur" betekent: je luistert naar wat jouw lichaam, je intuitie en je ingevingen je zeggen. Je leert om "voelen" een belangrijke plaats in je leven te geven. 

 

Het lichaam heeft een intelligentie van zichzelf. Deze intelligentie is dezelfde intelligentie als die van de rest van de natuur. Wanneer je in staat bent om te horen wat "je natuur je aan signalen en boodschappen geeft, dan kun je gebruik maken van deze oneindige wijsheid. Dan wordt je vanzelf MAGISCH! Daarom: B*MAGIC

seedling-2240441_1920.jpg
Sowing the seeds

Lees hier meer over zelfvoorzienend wonen en duurzaamheid

cornucopia-1789664_1280.jpg
Cornucopia

Lees over  community vorming en verbinding met de aarde.

10422224_229806610701190_650601116829901
Moeder Aarde tekeningen

Lees over  moeder aarde tekeningen

De verbinding met de natuur

Ecologische processen

Organisatie van relaties

Organische patronen en vormen

Als je de Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan af door hier te klikken op afmelden.
Just in case you do not want to receive my news letter, you can unsubscribe by clicking here.